Snorking – årsager, behandling

Snorken er noget, som mange mennesker ikke forbinder med sygdommen eller alvorlige helbredsproblemer, men snarere kun med problemer med søvn – både for den person, der snorker og miljø. Det erkendes, at 10% af befolkningen snorer, hvoraf 80% er mænd. Ifølge læger gør de fleste mennesker, der snorer, det på en såkaldt fysiologisk måde, og det er ikke skadeligt for helbredet. Alvorligt problem, men det kan give til folk, der opholder sig i det samme rum med den person, der snorker, da det vurderes, at intensiteten af ​​lyd, der kommer ud af munden på den person, der snorker så højt som 90 decibel.

Hvad er årsagerne til snorken?

Selvom mange mennesker kæmper med denne lidelse, undrer kun få mennesker, hvad årsagen er. Dette betragtes dog ikke som en sygdom, men kun på grund af den forhindrede luftstrøm gennem halsen. Men der er situationer, hvor det bliver patologisk snorken og bringer en negativ indvirkning på sundheden – dette henviser til udseendet af såkaldte apnø, og så der er ingen strøm af luft gennem strubehovedet. Denne lidelse opstår ofte i mennesker, der har en kurve septum, aflange bløde gane eller forstørrede mandler, samt forskellige andre uregelmæssigheder i forbindelse med opførelsen af ​​luftvejene. Det er værd at bemærke, at med denne betingelse oftere kæmper folk der er fede, overvægtige, eller lider for eksempel hypertensive postmenopausale kvinder, og også dem, der forbruger store mængder alkohol tidligere.

Hvad er de effektive måder, når det gælder behandling af snorken?

I dette tilfælde, når der ikke er nogen specifik årsag til snorken, effektiv, kan være enkle måder, såsom slanke et par kilo, eller blot for at undgå at indtage store mængder alkohol, især lige før sengetid. Et interessant faktum er, at en lignende effekt, når det kommer til snorken sovepiller også forårsage lignende virkninger som de tidligere nævnte faktorer har cigaretter – og så bør fjernes for at sikre en sund og afslappende søvn både dig selv og dem fra miljøet. Interessant, en meget stor indflydelse på, om der er nogen, snorken påvirker også den position, hvor det var i søvn, i det tilfælde, hvor en person sover på ryggen, er mere tilbøjelige til at snorke, og elementer som siden eller maven for at hjælpe med at minimere forekomsten af ​​disse ubehagelige symptomer . Det er også værd at understrege, at du altid skal behandle selv forkølelsen og andre betændelser i luftveje til slutningen, hvilket giver indtryk af ikke at være farligt. I tilfælde af kvinder, sker det, at snorken forekommer efter overgangsalderen, så behandling skal gennemføres her i form af hormonbehandling og tilskud af progesteron, som stimulerer musklerne i halsen. I det tilfælde, hvor snorken er forårsaget af uhensigtsmæssig konstruktion af luftvejene, herunder fx krumningen af ​​skillevæggen – hvorefter opløsningen er en effektiv kirurgisk procedure, der fjerner dette problem.

Hvis nogen snores det helt sikkert skulle dykke på hvad i hans tilfælde, kan det forårsage, det er derfor, alene eller med hjælp fra en specialist for at finde årsagen og fjerne det, da dette liv kan blive nemmere og sjovere, både for den person, hvem kæmper med det såvel som miljøet.