Onychomycosis

Mykosis er et meget almindeligt problem, der oftest angriber fødderne. Desværre sker det ofte, at det skyldes, at det sker ved fødder, som ikke altid vises. Problemet ignoreres eller skjules – hvilket selvfølgelig ikke løser det. Beklager men denne fremgangsmåde er meget uhensigtsmæssigt og uansvarligt ikke kun for deres egen sundhed og æstetik, men også, at fodsvamp er smitsom.

Hvordan genkender atletes fod? Hvad er dens karakteristiske symptomer?

Det er en meget almindelig lidelse med hensyn til neglesygdomme, og dens symptomer er mærkbare nok, at det næsten er umuligt at ignorere dem. Neglepladen dækket af sygdommen ændrer sin farve og form, og den bliver skør og sprød. Ændringer i første omgang at røre siderne af neglen, som skifter farve til gul-brun, men hvis venstre ubehandlet sygdommen kan omfatte voksende del af neglepladen, og flytte til den næste søm. Med tiden går hele sømmen skrøbelig og skør og tydeligt fortykket – selv i den grad, at dens skæring bliver en vanskelig opgave.

Hvad er årsagerne til onychomycosis?

Fodsvamp kan fanges – det er sandt, så du bør være særlig opmærksom på at være barfodet på offentlige steder, især når der er i dem et fugtigt miljø, der er befordrende for spredning af svampe, det kommer her på grund af sådanne steder som bruser, bad, swimmingpool, sauna. Det er derfor betragtes som en person med en lav modstand, der for eksempel lider af andre systemiske sygdomme, såsom diabetes, autoimmune sygdomme eller hormonelle forstyrrelser, og andre faktorer, der gør modstanden forringes kan nemt erhverve en sådan sygdom som følge af ordregivende . Desuden kan infektionen selvfølgelig føre til brugen af ​​det samme fodtøj, som den inficerede person bærer. Det er derfor værd at opretholde god hygiejne for at undgå denne sygdom.

Hvordan man behandler atletes fod?

Selvfølgelig kan dette problem ikke ignoreres, fordi hvis du får flere negle eller mere beslaglæggelse af individuelle negle, kan problemet være endnu vanskeligere at slippe af med. Behandlingen af ​​onychomycose kræver meget disciplin fra patienten. Når en læge ser en syg negle, er han normalt i stand til at diagnosticere mycosis. Behandlingsmetoden afhænger af sværhedsgraden af ​​sygdommen. Hvis ændringen ikke er for stor, er det ofte tilstrækkeligt skiver, lotioner, malinger eller fungicid virkning, men hvis ændringer har besat en stor del af kredsløbet kan være nødvendigt at anvende af orale antifungale midler. Hvor længe du skal tage disse lægemidler afhænger af dit glidniveau.

Mykosis, især af fødder, er en ret almindelig sygdom, der desværre er let smitsom. Selvfølgelig bør du altid observere hygiejneregler og forholdsregler, men i det tilfælde, hvor det drejer sig om infektion allerede nødvendigt at gå til lægen og begynde behandling, og følg anbefalingerne.