Måder at fast og fyldigere bryster

En smuk byste er tilgængelig for enhver kvinde. Takket være de passende plejebehandlinger og korrekt valg af en bh, kan det være fristende, fast og sundt.

Selvundersøgelse eller lidt omsorgsfuld

En smuk byste er en sund buste, så den daglige rutine skal se, røre og undersøge brystet. Enhver ændring, der forekommer inden for bryst og vorter, bliver lettere set, hvis testen udføres samme dag i måneden. Den bedste tid for menstruerende kvinder er tiden efter periodens udløb, der falder på dagene mellem 6 og 10 dage af cyklussen. Dette er vigtigt, fordi bryster i denne korte tid er bløde og samtidig mindre følsomme for berøring. I tilfælde af kvinder, der er i overgangsalderen, og de der har gået igennem det, betyder det ikke noget valg i dag – det kan være en hvilken som helst dag i måneden. En brystundersøgelse er en aktivitet, der ikke bør overses af nogen kvinde. Takket være det er det muligt at opdage kræftforandringer tidligt. Det tager kun et par minutter at se, om alt er fint, og brysterne er sikre og sunde. De vigtigste punkter at være opmærksomme på er hudens udseende, brystets form og tilstanden af ​​vorterne (giver de af væske) og de ændringer, der kan påvises under berøring, f.eks. Unaturlig fortykning. Al tvivl bør konsulteres med din læge. Glem ikke om mammografi og ultralyd og regelmæssige besøg hos gynækologen.

Hvad der gør brystet mere fast og fyldigere, er også massage. Huden omkring ham kan ikke lide varmt vand, fordi det ødelægger det beskyttende lipidlag. For det elsker han den skiftende varme og kolde massage med en vandstrøm. Ved at styre bruseknappens strøm på brystet, kan du lave en otte-figur bevægelse, der dækker begge bryster. Så er det værd at massere fugtgivende kosmetik med cirkulære bevægelser, f.eks. Mandelolie, arganolie, hvedekim, sort spidskommen, fenegreek, macadamia, kokosolie eller olivenolie. Hvad mere kan du gøre for en smuk buste? Massage med en grov frottehandske eller en svamp kan helt sikkert forbedre tilstanden af ​​dine bryster, hvis du samtidig bruger en balsam eller olivenolie.

Skrælning og masker – fuldgas

Daglig pleje for fugtgivende huden betaler sig med et smukt udseende. På grund af det faktum, at denne hud er delikat og tynd, og det er let tørret, er det godt for cremen at bruge blandt andet: ekstrakt af vedbend, marine alger, horsetail ekstrakt og grøn te for at accelerere regenerering og styrkelse hud- og B-vitaminer, vitamin A, C og E, samt fugtgivende kakaosmør og hyaluronsyre.

Ud over mere fleksible og fugtgivende behandlinger er også peeling en behandling forbeholdt brystets hud. De bedste resultater kan opnås med hjemmelavede blandinger, fx ananas eller pærer. Altid efter afskallingen af ​​den døde hud er det værd at påføre en ernæringsmaske, der gør huden fugtig og næret. Der er masker fra for eksempel honning, olivenolie eller fløde.

Kost og øvelser til smukke bryster

Mange, selv fast hud afhænger af, hvordan du spiser. Hvad er det vigtigste for bryster? Først og fremmest velkommen til gruppen B, som findes i mejeriprodukter og i fuldkorn. Andre vitaminer, som ikke skal glemmes, er A, E og C, som beskytter mod frie radikaler, sænker aldringsprocessen i huden. Selvfølgelig er den nemmeste måde at finde dem på i frugt og grøntsager. En særlig vigtig grøntsag er en gulerod, der giver beta-caroten. Korrekt hydrering hjælper også med at forbedre udseendet af huden. Det er værd at huske, at pludselige vægttab eller træthed virker dårligt for det, forårsager strækmærker og tab af fasthed.

Hvad ville en kost give dig uden ordentlig motion? Den fysiske aktivitet i menneskeliv er uvurderlig. Desuden er ønsket om at løfte og faste bryster forbundet med motion. Grundlaget her er push-ups og svømning, og du kan også løfte håndvægte. Forstærkning af brystmusklene er det første skridt. Den rette oprejste stilling har imidlertid også stor indflydelse på dens udseende.

Kend din størrelse eller hvordan man vælger en bh?

Stanik er en af ​​de vigtigste ting i en kvindes garderobe, hvorfor hans valg bliver så vigtigt. Takket være den rigtigt udvalgte kop og den tilpassede omkreds kan brysterne præsentere sig selv og føle sig godt, hvilket også forbedrer kvindens trivsel, komfort og selvtillid. Forkert valgt bh kan forårsage æstetiske problemer: For lille vil komprimere og deformere bryster, mens for stor forvrænger dem ved ukorrekt opretholdelse af brystet.

En af de grundlæggende parametre i bh er dens omkreds. Målt under brysterne med et målebånd placeret direkte under brysterne skal give et svar, hvilken størrelse vil være perfekt til at støtte brysterne. Når du måler, lad luften ud af lungerne og stram koppen, så den klæber ret til huden, men ikke nok til at gøre det svært at trække vejret eller forårsage smerte. Resultatet skal som regel afrundes, fx når den perifere måleenhed måler 77 cm, er resultatet undervurderet til 75. Hvorfor er det sådan praksis? Nå, alle, selv en højkvalitets bh, bliver strakt.

Det rigtige kredsløb er en ting, men hvordan vælger man en skål? Målingerne skal starte med at placere linjalen horisontalt på vorternes højde. Målebåndet skal løst bære brystet. I dette tilfælde er resultatlæsningen korrekt, det bør ikke undervurderes eller overvurderes. Når du prøver på en bh, skal du bøje ned og derefter fastgøre den til den løstste krog.

Reglen er en: Ved at ændre omkredsen til en større, formindsker koppen. Denne regel fungerer begge veje, dvs. hvis valget falder på en smalere omkreds, efter at denne beslutning er nødvendig for at nå frem til den større kop.

Hvordan man vælger en bh

Måder at sikre din bh vil være perfekt til dine bryster, der er nogle få. Den første indikator er bagsiden af ​​bh, som skal ligge vandret, dvs. bevæg ikke eller bevæge sig, mens den bæres. Så kig på forsiden, hvis brystene er lidt hævede. Justering af stropperne er ikke en god løsning, for i første omgang bør bh omkredsen korrigeres. Remme kan ikke komme ind i dine arme, brystets vægt skal ligge lige på omkredsen under brystet. Det næste skridt er at kontrollere, at brysterne er helt i kopperne. Sikkerhed kan opnås, når man ser på armhulenes område – hvis små folder ikke danner der, er koppen stor nok. Men hvis koppen rynker eller folder, i stedet for at ombryde brysterne, er den for løs, og du skal nå en mindre. Derefter skal opmærksomheden fokusere på udbeningen og den måde, de ligger på. Det er optimalt, når de passer glat på brystet og overlapper ikke på brystet på ethvert sted. De burde være under brystet, og fra siden ordne sig som om de skulle være midt i armhulen. Takket være dette arrangement vil de ikke kunne hamre og læne sig mod brystet. Det sidste skridt er at tage nogle pludselige bevægelser i den allerede indstillede og knapede bh, som giver dig mulighed for at sikre dig den korrekte størrelse. Hvis bh’en forbliver på plads under skråningen, hopper eller vrider i kroppen, og brystene glider ikke ud af det, er bh’en sandsynligvis korrekt valgt.

Spørgsmålet “hvordan man vælger en bh” bliver spurgt af mange kvinder. Korrekt udvalgte undertøj er i stand til at forbedre trivsel og komfort og give en følelse af sikkerhed. Både dette og den regelmæssige udførelse af plejebehandlinger, samt at tage sig af den rigtige kost og motion, giver dig mulighed for at nyde fulde, velegnede og smukke bryster.