Ledsmerter – de mest almindelige årsager

Ukorrekt kropsholdning, slouching og langvarig ophold i en stilling, hovedsagelig sidder, fører til smerter i rygsøjlen og dannelsen af ​​betændelse. Hvis en gigt intervertebral kan vi nå meget ubehagelig lidelse i form af stærke, kującego smerte, der udstråler langs lumbal-sakral, balderne, hofte, lår bageste del af benet, indtil foden. Smerten lammer musklerne og gør det svært eller umuligt at gå. Dette er en kort karakteristik for ischias.

Ischias – akut spinal brok

Skader på næsen er en følge af diskafbrydelsen eller øget fysisk indsats. Folk, der aldrig havde praktiseret og pludselig begynder intensive maratonløb fordømme ikke kun for gigt i knæet, men også intervertebrale. Alle aktiviteter skal udføres med hovedet og i moderate mængder, som pludselig og meget tung belastning af rygsøjlen påvirker svulmende cirkler og dannelsen af ​​betændelse.

Hvordan man forsvarer mod ischias?

For ikke at forårsage akut arthritis af den nedre ryg brok bør derfor undgå pludselige bevægelser, pludselige unaturlige vågne op og ændre positioner. Overbelast ikke ved at bære for tunge poser eller rygsække. Hvis du arbejder i en siddestilling, skal du tage korte pauser nu og da, og endda lave nogle strækøvelser. Spasticitet er også en byrde på rygsøjlen, der forårsager degenerative ændringer i leddene. Vi skal derfor passe på ikke at tilføje ekstra ballast til ham, og i tilfælde af slankekure gælder ikke drakoniske motion og gradvist og bedst under vejledning af professionelle stigning byrden. Derudover skal du spise godt og give kroppen alle nødvendige næringsstoffer, vitaminer og makro og mikroelementer. Kvaliteten af ​​søvn er også meget vigtig. Det har været kendt i lang tid at sove på en for blød madras er usundt for rygsøjlen. Det er nødvendigt at give ham den mest oprejste kropsholdning under søvn, med andre ord sove bedst på flade og på ryg. Selvfølgelig er det kendt, at kroppens position ændres gentagne gange under søvn, så det er vigtigt at vælge den rigtige madras.

Hvis vi har lider af degenerative smerter, skal vi opgive fysisk aktivitet?

Uanset alder, efter hærdning af betændelse, bør normal aktivitet udføres. Det er værd at lave sport. Et godt valg til styrkelse af ældre menneskers led er nordisk gang. Det naturlige tab af kollagen kan kompenseres kun ved fysisk aktivitet og en korrekt afbalanceret kost. Det er også værd at cykle og svømme, da det har en god effekt på muskler og led. Selvfølgelig, hvis du ikke har været fysisk aktiv før, bør du ikke starte med cykling eller svømning maraton. Før enhver fysisk aktivitet, kan du ikke glemme den varme op, da det kan beskytte os mod yderligere problemer med muskler og led, som zakwasami og betændelse.