Alt hvad du behøver at vide om psoriasis

Psoriasis er en sygdom, der, hvis den allerede i nogen til at afsløre, så du kan virkelig kun fortsætte på denne måde, at symptomerne er lettet, minimeres – i mange tilfælde at være helt usynlig. I samfundet er der desværre en fejlagtig tro på, at det er en smitsom sygdom. Dette skal dog nægtes, det er en sygdom, der ikke kan inficeres. Hvad angår årsagerne til forekomsten af ​​denne sygdom, er de ikke blevet klart identificeret og bekræftet hidtil.

Hvor kommer psoriasis fra? Hvad er dens årsager?

I øjeblikket er der mange teorier, der proklamerer, hvad der er årsag til sygdommen, men indtil videre ingen af ​​dem er endnu ikke blevet bekræftet videnskabeligt og blev ikke bekræftet i kliniske forsøg. En teori er, at det er en autoimmun sygdom – en sygdom, hvor kroppen begynder at angribe kroppens eget væv for ukendte og uklare grunde. En lige så populær teori er, at psoriasis er en familieforstyrrelse, der overføres fra forældre til deres afkom.

Hvad er symptomerne på psoriasis?

Denne sygdom manifesterer sig sædvanligvis mellem det tiende og fyrre år. Dette betyder imidlertid ikke, at det ikke kan diagnosticeres hos ældre eller yngre mennesker. De første symptomer på denne sygdom er det rødbrune klumper af forskellige former, som skiller sig ud på baggrund af meget sund hud, og som er placeret meste på knæ, albuer, eller i den sakrale region, balder, hænder eller fødder. En sådan overflade, på hvilken der er ændringer, er dækket af en sølvfarve, som opbygges. Dette skyldes det faktum, at sygdommens udbrud er kåt. Disse ændringer har desværre været stigende over tid. Hvad mere er, psoriasis er også manifesteret på neglene – små, svære at bemærke huller i pladen vises på dem. Negle, der er påvirket af denne tilstand, er skrøbelige, gulede og stratificerede.

Hvad er behandlingen af ​​psoriasis?

I dette tilfælde anvendes hovedsagelig ekstern behandling, anvendelse af orale lægemidler gælder kun, når brugen af ​​førstnævnte ikke giver de ønskede resultater. Ved begyndelsen af ​​behandlingen skal farmakologisk – med lægemidler får skalaer at udbringe formuleringer keratolytiske med salicylsyre i præparatet. Til at rense huden før påføring af salve, såsom dithranol og derivater af vitamin D er også tilfælde, hvor det er nødvendigt at anvende immunosuppressive midler, som påvirker immunsystemet. Meget ofte som en form for behandling eller lysbehandling anvendes, så eksponeringen af ​​huden – at være effektiv behov omkring tyve behandlinger, som finder sted med en frekvens på 2-3 gange om ugen.

Denne sygdom, som selv ikke smitsom kan faktisk blive vist på alle, og i alle aldre, men hvis du bemærker de første symptomer de skal ignorere dem, fordi hurtig påvisning af sygdommen og gennemføre passende behandling gør symptomerne kan være næsten umærkelig.