African Mango – pris, ingredienser, anmeldelse, bivirkninger

African Mango – pris, ingredienser, anmeldelse, bivirkninger

29 januar 2018 Slået fra Af Inger

Sommeren kigger ind i vores vinduer, ferien tur til havet nærmer sig hurtigt, vi begynder at måle tøj og bikinier, og de synes at være mistænkeligt stramme. Kendt scenario? Bestemt! Dette er mareridt for mange kvinder, men også et stort antal mænd, der har forkælet lidt mad i løbet af efteråret-vinterperioden. Heldigvis satte nogle smarte mennesker sig ned, standsede og lavede et slankende tillæg African Mango, som hjælper dig med at komme tilbage til en slank figur.

African Mango – tjek anmeldelse

Når kosten fejler

Hver diætist og personlig træner i gymnastiksalen vil sige, at en rigtigt udvalgt og afbalanceret kost understøttes af et sæt regelmæssige øvelser for at kaste overflødigt kilo nok. Og selvom det er helt indlysende, hvad med sagerne, når vi af en række sundhedsmæssige eller praktiske grunde ikke har en sådan mulighed? Eller når øvelserne fejler, og kosten, på trods af restriktiv overholdelse, virker ikke? For nogle år siden skete jeg at torturere kroppen med sultestrejke og dage i gymnastiksalen, og resultatet var kun et lille tab af vægt. Alt ændrede sig, da jeg besluttede at se nærmere på kosttilskudene på markedet, der understøtter vægttab. Først blev jeg bange for deres nummer og, hvad der er vigtigere, den varierede sammensætning af individuelle præparater. Nå, tænk for dig selv – hvordan kan du vælge den der virker i mit tilfælde, som sværmen af ​​piller, kapsler, te og andre vidunderlige midler til slankning? Men jeg stødte på beskrivelsen af ​​et tillæg baseret på en frugt, der var ret eksotisk i Polen, som derefter var afrikansk mango. Og så følte jeg, at det var det, jeg ledte efter.

Hvorfor African Mango?

Meget har været skrevet om de gavnlige virkninger af frugter på kroppen, og jeg har ikke til hensigt at diskutere dette. Men vi ved stadig ikke meget om slankegenskaberne hos nogle af dem. Et eksempel er ovennævnte frugt, hvilket ekstrakt indeholder African Mango slankekure. Forberedelsen hjælper ikke kun med at fjerne unødvendig ballast i form af en ekstra vægt, men også for at opretholde den efter behandling for at undgå denne ubehagelige yo-yo-effekt. Men i tillæg til African Mango:

  • giver en længere følelse af fylde (på grund af højt fiberindhold)
  • giver dig mulighed for at reducere niveauet af dårligt kolesterol i blodet
  • stimulerer kroppen til at forbrænde fedt hurtigere
  • takket være de indeholdte antioxidanter understøtter det udskillelsen af ​​toksiner fra kroppen

Dens mange egenskaber kan udveksles i lang tid, men jeg fokuserede på dem, der har en direkte indvirkning på dens slankende effekt. Som en frugt er det også en kilde til mange vitaminer, herunder vitaminer C og E, og giver dig mulighed for at regulere glukoseniveauer.

African Mango pris

African Mango – anmeldelser efter ansøgning

Jeg kunne virkelig godt lide det faktum, at skaberne af dette produkt ikke bruger nogen marketing tricks, der lover at miste titus kilo på kort tid. I stedet giver de en meget mere truer og mere praktisk procentdel, der tager højde for hver vægt – fra fedme, overvægtige til små ruller på maven.

Fabrikanten sikrer, at i løbet af en månedlig behandling, som indebærer at tage 1-2 African Mango kapsler om dagen, kan du tabe sig svarende til ca. 5% af din samlede kropsvægt. I mit tilfælde opnåede jeg ikke dette resultat i den antagne tidsperiode, fordi jeg havde brug for et par dage mere. Selvom jeg formoder, at årsagen kunne være lidt snacking slik i den sidste uge af behandlingen … derfor i praksis, sikrer producenten er faktisk sandt og regelmæssig brug af disse piller for at tabe sig, du kan opnå de forventede resultater, ikke trættende samtidig kroppens kost og motion. Jeg anbefaler dog deres anvendelse, i det mindste i det små, fordi de øger produktiviteten og fremskynde kroppens fedtforbrænding piller arbejde så effektivt, og vi kan tabe endnu mere.

Præparatets sammensætning

Emballagen lister afrikansk mango som den vigtigste og grundlæggende ingrediens af African Mango slankekomplement, men det er værd at se nærmere på denne utroligt raffinerede formel. Først og fremmest er sammensætningen af ​​hele massen af ​​de vitaminer og mineraler, der findes i et ekstrakt af mango C, E, B6, C, B-vitaminer, meget effektiv pro-vitamin A, bio-elementer, såsom kalium og kobber, op til 17 aminosyrer og polyphenoler og carotenoider. Det er imponerende, ikke? Især når det regner ud, hvor meget godt det er til kroppen, introducerer de disse uklare stoffer ved første øjekast. Ikke kun i form af vægttab, men også positive effekter på huden eller blodet og immunsystemet.

African Mango – find anmeldelser

African Mango – pris for et tillæg

Fordi det er bedst og sikrere at købe kosttilskud direkte fra producenten, kontrollerede jeg prisen der. Mindre end 40 Euro for en pakke er en pris, du sikkert kan tage for at forbedre din egen sundhed og fysiske tilstand. Især, at en sådan pakke er nok til en måneds brug og giver dig mulighed for at slippe af med et par ekstra kilo, uden at den større er sat i det er en indsats. Endnu koster gympas mere, og hvor meget du skal svede om …