5 måder at slippe af med rynker

Der er mange faktorer, der påvirker for tidlig aldring af huden og udseendet af rynker. Forkert diæt, øget stressniveau, hudeksponering for UV-stråling og dårlig søvnkvalitet. Alt dette forårsager, at de første tegn på aldring kan forekomme meget hurtigere end angivet ved biologisk alder. Selv i modne mennesker kan du modvirke fremkomsten af ​​nye rynker og uddybe eksisterende, og Botox nævnes ikke her. Så hvad er de 5 måder at slippe af med rynker?

Først skal du passe på huden indefra

Før du flytter til et skarpere arsenal for eksisterende rynker, skal du sørge for, at ingen nye vises. Husk at rense talg og hud hver dag, fordi de er en allieret for frie radikaler, der fremskynder hudens aldring såvel som udseende af rynker. Brug også en afbalanceret kost, rig på grønne og røde grøntsager, rig på vitamin E og antioxidanter, som er en allieret i kampen mod rynker. Kilden til ung og sund hud spiser i den daglige kost, blandt andre tomater, gulerødder, spinat, persille, valnødder og solsikkefrø. Du kan heller ikke glemme korrekt vanding. At drikke den rigtige mængde vand sikrer vedligeholdelse af korrekt vand- og lipidbehandling af huden, som er en beskyttende barriere og påvirker dens tilstrækkelige fleksibilitet.

Brug nærende dag og natkrem

Anvendelse af en fugtighedscreme ved siden af ​​korrekt fugtning indefra kan også være et passende våben i kampen mod rynker. Hvis du allerede har set de første tegn på aldring, skal du vælge cremer, som ikke kun er fugtgivende, men også udglatter og styrker huden. Rynkekrem består ofte af hyaluronsyre, men også andre værdifulde ingredienser. En god måde at forsinke aldringsprocessen på er brugen af ​​naturlige cremer, som indeholder værdifulde vegetabilske olier, som påvirker forsinkelsen af ​​ældningsprocesserne og gennemsyrer gennem de hydrolipide lag af huden. Disse omfatter blandt andet arganolie eller jojoba. Ofte indeholder naturlige cremer også xylitol-birkesukker, som beskytter mod frie radikaler. Selvfølgelig kan anti-rynke cremer også indeholde retinol, som dog ikke er egnet til nogen hud, fordi det kan forårsage irritation. For at undgå ubehagelige virkninger skal du først anvende en fugtighedscreme.

UV beskyttelse

Rynkerne er også påvirket af UV-stråling, så for ikke at accelerere skal deres dannelse nødvendigvis bruge cremer eller primere med et UV-filter. Om vinteren har du råd til et 15 SPF filter, mens det om sommeren skal være mindst 25 SPF. Du kan ikke glemme at bære solbriller, fordi skævhed er befordrende for dannelsen af ​​kragefødder.

Fototerapi og Botox – hvordan man slippe af med rynker

En effektiv måde at bekæmpe rynker på kan være lysterapi, der anvendes i skønhedssaloner. Actinoterapi stimulerer cellerne til at producere kollagen, hvilket påvirker den signifikante grad af rynker og hudstramning. Det er et alternativ til botox kendt og ofte brugt af kvinder i modne alder. Injektioner af botulinumtoksin i sikre doser er selvfølgelig meget effektive. Men du bør vælge et bevist æstetisk medicinskabin samt en læge, der har hundredvis af behandlinger bagved. Dårligt lavet kan det lamme nogle af ansigtsmusklerne.

Anvendelse af masker

Mange mennesker i kampen mod rynker bruger selvforberedte masker, for eksempel fra yoghurt og agurk, fra bananer, olie eller ris. Det er svært at vurdere deres effektivitet, men helt sikkert korrekt sammensatte naturlige ingredienser kan også nære og fugtiggøre huden.

Kæmper med rynker bør være omfattende indefra og udenfor. Kun denne handling kan lade dig nyde at se yngre hud. Derfor er det værd at bruge dokumenterede og bekræftede metoder til at eliminere tegn på aldring.